CB 365 tar fin höjd och klarar galant även den hårdaste kryss på öppet hav. När CB 365 släpper kölvattnet och lätt surfar iväg genom vågorna inser man snart att den är kapabel att ta täten i den tuffaste tävling. Tack vare den perfekta balansen på rodret är den mycket lätthanterlig och vänder på en femöring, precis som en matchracingbåt!

CB 365 är mycket välbyggd med genomgående svensk kvalité. Den mycket kraftiga kölinfästningen med 13 långa kölbultar ända ner till bulben bidrar till att CB 365 är en mycket stabil båt under alla förhållanden. Den är CE-märkt och klassad för A-Ocean.

Det nya högteknologiska rodret med vingar motverkar överströmning och ger samma verkan som ett 30 cm djupare roder. Om man önskar ytterligare prestanda kan CB 365 med fördel utrustas med kolfibermast. I det lättarbetade pentryt står matlagningsglädjen högt i tak, hela 190 cm. Middagsgästerna har gott om plats runt bordet i den ombonade salongen där alla kan umgås utan att trängas. Toaletten med dusch är rejält tilltagen. Där finns till och med en sjögarderob för våta kläder. Allt för att båten skall vara bekväm att vistas i oavsett väder och vind. De bekväma kojerna i för- och akterruff inbjuder till god nattsömn och den nödvändiga uppladdningen för en ny och spännade seglingsdag på havet.

Lysekilsområdet har stolta anor när det gäller klassiskt båtbyggeri. I denna tradition har konstruktören Carl Beyer och Nicanders Båtvarv en given plats. De båtar som lämnar varvet förenar på ett lyckat sätt klassisk båtbyggarkonst med modern högteknologi. CB 365 gör segling till en upplevelse och känsla utöver det vanliga.
Segla CB 365 i sommar!

Läs mer om båten samt se fler bilder
(Extern länk)